Forums

TopicFat Diminisher System Review

 • Sat 3rd Sep 2016 - 7:50am

  Do you want to lose weight and improve your health in short time? Try Fat Diminisher Program! This is an exclusive e-book by Wesley Vergin that contains safest yet effective methods to drop 30 pounds without any negative side effects. You do not have to take bitter pill and drink nasty drinks to burn fat! You do not have to run for hours on treadmill till your muscles stop working! All you have to do is to make changes to your diet plan without killing your cravings for carbs and sugar.

  What is Fat Diminsher System?

  <!--StartFragment --> Fat Diminisher  reveals a new lifestyle that not only helps you lose pounds, but also helps you have a healthier diet for you and your family.

  Fat Diminisher is an eBook that teaches you on where you have gone wrong in your diet and lifestyle and shows instructions step by step on what you have eaten to become that overweight .After it revealed your bad habits, it tells you what to do from now on to reform yourself.

  How Does Fat Diminsher System Work?

  1- Fat Diminisher helps you change your life completely, it is not only about losing weight.

  2- It has much information and guidance about losing pounds by changing your tendency and lifestyle.

  3- It teaches you on what to eat and what you shouldn’t eat so as having a good weight.

  4- It shows you all steps of exercise and lifestyle habits you can adapt daily, when you start practicing the instructions, the results amazingly appears. You can clearly realize weight loss, fat burns and a change of lifestyle in a short period of time.

 • Fri 30th Sep 2016 - 3:29am

  Google đang chuẩn bị ra mắt một chiếc loa thông minh được trang bị màn hình trong một cuộc cạnh tranh trực tiếp với Amazon và Alibaba Group Holding trong hạng mục tiện ích được kích hoạt bằng giọng nói.

  “Google nhắm mục tiêu phát hành khoảng ba triệu đơn vị cho đợt đầu tiên của mô hình loa thông minh mới đi kèm với màn hình. Đó là một kế hoạch tích cực, ”Nikkei Asian Review trích lời một nguồn tin công nghiệp cho biết hôm thứ Năm.

  Sản phẩm mới sẽ là một phần của dòng loa thông minh Google Home, chạy trên Trợ lý Google dựa trên Artificial Intelligence (AI), tương tự như “Echo Show” của Amazon, là một cặp loa hai inch với màn hình cảm ứng 7 inch hiển thị đầu ra trực quan cho các phản hồi của Alexa.

  Mô hình sắp tới của Google với màn hình vẫn có khả năng dựa vào lệnh thoại, nhưng người dùng có thể phát video YouTube, kiểm tra lịch của họ và xem bản đồ, báo cáo được thêm vào.

  Dòng sản phẩm loa AI của nhà phát triển Android hiện có tính năng tiêu chuẩn của Google Home, Home Mini hiệu quả về chi phí và Home Max cao cấp.

  Hai tùy chọn đầu tiên được định vị chống lại Echo và Echo Dot thông thường của Amazon, trong khi mô hình hàng đầu cạnh tranh với HomePod của Apple, đi kèm với trợ lý giọng nói Siri.

   

  Công cụ tìm kiếm khổng lồ chiếm 36% trong số hơn 9 triệu đơn vị loa thông minh được vận chuyển trong giai đoạn từ tháng 1 đến tháng 3 năm 2018 với Amazon chiếm 28% thị phần.

  Những người chơi công nghệ khác, bao gồm JBL, Lenovo, LG và Sony cũng đã đăng ký để làm cho loa thông minh được trang bị màn hình.

  https://thanhlycuongphat.com/lap-dat-phong-net/

Please register or login to post forum replies